Avrasya Hastanesi'nde Şifa Buldu!

16 Yaşındaki Iraklı Hasta, Avrasya Hastanesi'nde Şifa Buldu!

TARİH : 09 Kasım 2016

Dizlerden aşağısını hissetmeyen 16 yaşındaki Iraklı Halah Muhammed, Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinde Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahı Op. Dr. Çetin Evliyaoğlu ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda belini ve ayaklarını hissettiğini söyledi.

Halah Muhammed, duygularını "Dün benim doğum günümdü. Gerçek yaşım 16, ama ameliyatım ile ayaklarımı hissettim an adeta yeniden doğdum." diyerek ifade ederek Avrasya Hastaneler Grubu'na teşekkürlerini iletti.

Halah'nın Babası Muhammed Abdel Hamza da "Kızımın doğumdan beri bir sorunu vardı. Bağdat'ta ameliyat yapmıştık ama yeterli tecrübe ve hastane olmadığı için istediğimiz başarıyı yakalayamamıştık. İnşallah burada yaptığımız ameliyat ile kızım sağlığına kavuşacak." dedi.

Op. Dr. Çetin Ayhan Evliyaoğlu, gerçekleştirilen operasyon sonrası "Yaptığımız ameliyat çok komplike bir cerrahi müdahale idi. Buraya geldiği zaman dizden aşağı ayaklarını hissetmiyordu. Ancak ameliyattan sonra ayaklarımı hissediyorum dedi. Hepimiz çok mutluyuz." dedi.

Doç. Dr. Çetin Ayhan Evliyaoğlu

1964 Ankara doğumlu. 1988 yılında Ankara Üni. Tıp Fak.'den mezun oldu. 1995 yılında Ankara Numune Eğit. Araşt. Hast. Nöroşirurji ihtisasını tamamladı. 1997-1998 yılları arası Boston Harvard Üni. Brigham Women's Hospital'da Nöroonkoloji research followluğu yaptı. 1996-2001 yılları arası Kocaeli Üni. ve 2001-2009 yılları arasında Kırıkkale Üni. akademik çalışmalarını devam ettirdi. 2005 yılında Doçentlik ünvanı aldı. 2006-2009 yılları arasında anabilim dalı başkanlığı yaptı. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Muayene saatkleri: 08:30 - 14:00
Dahili Tel: 1131 - 1136